Clothing Accessories

Anpassa sublimeringshoodies, särskilt för att tillfredsställa dina manliga klientpreferenser

Att anpassa sublimeringshoodies, särskilt för att tillfredsställa dina manliga klientpreferenser
05/12/2018, publicerad av Alanic Global
Jackor såväl som hoodies är en av de mest snygga plaggartiklarna; Men det som gör dem ännu mer snygga är personaliseringsvalet som toppar såväl som pålitliga sublimeringsplaggstillverkare erbjuder. Vilket innebär att de små företagen har frihet att anpassa nästan vad som helst av deras sublimeringsjackor grossist i enlighet med deras såväl som deras kunders krav.

Anpassning hjälper till att rikta in sig på specifik kundbas snabbare såväl som bekvämt. Detta påskyndar därefter försäljningen med en betydande marginal.
Övervägande av killekunder
Utan att vara sexist är det inget trick att killen bär hoodies mer än kvinnor. Så, små företag bör anpassa sin bulk, för det mesta, hålla synvinkeln behov, krav och gilla av män. Som till exempel kommer lätta färghoodies eller jackor inte att göra det bra bland manliga kunder; De föredrar mörkare nyanser. Liksom ljusa färger är olika stilar eller onödiga mönster inte ett framträdande alternativ för mäns hoodies.

För Guy-kunder finns det tre riskfria zoner i personaliseringsdepartementet för hoodies samt sublimeringsjackor grossist som är extremt säkra-
Sporter;
Filmer;
Videospel;

sporter
Avtryck eller grafik som rör framstående sporter på jackor såväl som huvtröjor är ett extremt riskfritt och framstående val. Guy gillar att visa sin rot till alla typer av sporter eller lag; Förutom sport som basket, fotboll och fotboll har sin prevalens och trend runt årstiderna. Namnet på specifika lag eller spelare skulle göra det bra; Dessutom är grafiken för, tillståndsbollar, ett mer bra val.

Filmer
Filmerassocierade tryck på jackor är ännu ett utmärkt val. Superhjältar såväl som actionfilmer är älskade av kille runt om i världen; Som X-Men såväl som snabba såväl som rasande serier, Superman, Batman, Star Wars, liksom till och med Harry Potter har gått utmärkt med sublimerings-t-shirts. Så det finns inga skäl att tro att de inte kommer att göra det bra på sublimeringshoodies och jackor.
Spel
Combat Action-packade videospel som är visuellt rika är män. Telefonsamtal från Duty-serien är liknande, medan i dessa dagar är den nya “Chivalry-Medieval Warfare” på allas sinne. Så grafik av framstående videospel, ange dess karaktärer eller alla typer av tillbehör, skulle erbjuda helt på hoodies och grossist.

Antalet avtrycksmöjligheter i ovan nämnda tre “säkra zoner” i ganska otaliga. Allt du kräver att göra är att bara koppla till rätt sublimerade plagg grossist som erbjuder val av personalisering i första hand.

Taggar:
sublimerade plagg grossist
sublimerade hoodies tillverkare
sublimering plagg tillverkare
sublimeringsjackor grossist

0 0 röster
Artikelvärde

Logga in

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

0 kommentarer

Inline feedback
Visa alla kommentarer

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *