Clothing Accessories

Låt oss göra oss redo att ruuumla på T-shirt-kamp!

Jag hade chansen att intervjua båda fantastiska sinnen som gav oss shirtfight.com och här är det vad de hade att säga i sitt försvar. Gissa att jag borde göra saker lite mycket tydligare … Jag pratar om “El Presidente” Jud och om “Miss Etti” Marieta. De svarade båda på uppsättningen av frågor jag kastade på dem och det är mycket roligt att se hur deras svar återspeglar deras personligheter, mål och allt det andra?
Jag älskar dem och så borde för dig, för de stöder verkligen amerikanska designers genom att ge 500 $ av sina fickor varje vecka!
Nu gör vi det:
1. Hur började T-shirt-kampen? Jag vill veta vem som hade idén, som kom med konceptet, hur lång tid det tog att få hela saken.
EL PRES: Tja, idén kom från min hjärna initialt … men det krävde mycket input från artister, forskning från våra konkurrenter och massor av sena nattdiskussioner med fröken Etti för att få tröja där det är idag. Det är det fantastiska med det, vi visste att detta skulle vara en webbplats för artister … så vi inkluderade dem bäst i designen på webbplatsen.
Fröken Etti: Det verkar så länge sedan att komma ihåg alla detaljer, men jag tror att Shirtfight som namn alltid antyds vara en tävlingsplats. Till att börja med tror jag att vi båda var mycket skrämda av projektets storlek, men när vi började ta de första babystegen började allt falla på plats. Missförstå mig inte, det var/har varit många sömnlösa nätter och månader och månader med anslutning innan en enda kodrad skrevs. Vi lyckades faktiskt och hittade den mest fantastiska utvecklaren och sedan var det igen månader och månader innan webbplatsen började forma. För att vara sanningsenlig visste vi inte det kommer vi att kunna göra vårt lanseringsdatum … Vi har fortfarande så mycket utrymme för förbättringar, men det är charmen med allt när du hittar din passion.
2. Hur kan du hålla det så roligt när det handlar om affärer? Jag menar, det finns bokstavligen 2 eller 3 tävlingsplatser där jag inte känner något tryck när jag deltar i tävlingen.
EL PRES: Det var faktiskt ett av våra primära mål som gick in på detta … Vi tittade på våra konkurrenter och tänkte “Man, det finns inte så mycket kul och spänning”. Många konkurrenssajter följer bara modellen för “skicka design, vänta ett par månader, se om du får betalt”. Det är inget kul alls … och vi visste att vi kunde förbättra och upp spänningnivån. Det är därför vi valde att välja veckovis galna tematävlingar … de är snabba, rasande och roliga! Det är som en matätningstävling … Andra webbplatser är som “OK Börja bara äta något och vi kommer att stoppa dig så småningom och berätta vem som vinner”. Med Shirtfight är vi som “OK Vi äter stekt Twinkies du har 30 minuter att äta så många som du kan gå!”
Fröken Etti: Min uppfattning om det arbetar hårt och spelar hårt … Efter allt detta förväntas vara massor av kul, är vi inte ett företag som säljer programvara eller försäkring. Det är mycket viktigt för mig för människor att se oss för vem vi är, vi båda gillar att ha kul i livet och vi är bara inte ditt konventionella par. El Presidenten har alltid varit hjärtat i företaget och jag tror att vi driver det bästa av varandra. För mig är vi människorna som visar samhället hur vi planerar att göra tröja roligt, konkurrenskraftigt och stödja varandra.
3. Vad tror du är de starka punkterna i T-shirt-kampen, jämfört med andra liknande tävlingsplatser?

EL PRES: Jag tror att vår starkaste differentierare är den intimitet vi har med vårt samhälle. Det finns ingen “man bakom gardinen” med oss ​​… Vi håller saker breda och låter alla se hur mycket vi bryr oss om konstnärerna och hur passionerade vi är för Shirtfight. Vi lyssnar på våra artisters musik, som Sassatatto’s Band Trilobit (). Vi köper T-shirts från mindre klädlinjer för att stödja konstnärerna, som “We Are Slaughterhouse” (), vi går till våra konkurrenters webbplatser och röstar om våra favoritartister. Det är det faktum att vi älskar våra konstnärer och är mycket mer bekymrade över deras framgång än vår egen … det är det som skiljer oss från resten. Och jag tror att vi kommer att lyckas i sin tur precis som en nöjd biverkning.
Fröken Etti: Jag personligen aldrig jämförde mig själv med någon tävling. Även med tennis har det alltid varit vad mina mål var och det är detsamma med allt i mitt liv. Jag har massor av respekt för alla tävlingsplatser och jag tror att de alla är olika på sitt eget sätt. Jag är inte säker på vilken riktning vi kommer att ta eftersom vårt samhälle formar sin personliga flare som skjortfighters.
4. Jag upptäckte en riktigt positiv atmosfär i samhället av designers/ väljare på din webbplats. Vad tror du är hemligheten med att ha en så bra vibe (förutom slumpmässig chans, naturligtvis)?

EL Pres: Ja för en webbplats som heter “Shirtfight”, alla verkar vara riktigt civila mot varandra lol! Det är förmodligen mycket tur involverat, men jag gillar att tro att det beror på att vi är så kopplade till vårt samhälle. Ingen vill inte bete sig när “Big Brother” El Presidenten tittar på hahah! Det visar till och med behInd på scenerna … Under de första veckorna var vi öppna upptäckte jag mycket röstfusk på gång. Människor som skapar flera konton, nedsänkta alla andras inlägg osv En snabb på oss … för det är du inte, och du kan inte ”. Vi ser väldigt lite fusk nu J
Fröken Etti: Jag önskar att jag visste svaret på den, men jag skulle vilja tro att det är helt jag! J lol
5. Jag älskar personligen de minikontor du gör, som “berusad och uttråkad”, “Sodahead Tribute”, “Måndag något något”, etc. Hur kommer du på det här? Hjälpte det företag på något sätt?
EL PRES: Det är alltid svårt att mäta om sådana saker hjälper affärer, och därför försöker vi inte ens. Det vi mäter är om människor har kul att delta i dem. Jag vet att jag låter som en trasig skiva men vi är här för att ha kul … så länge alla har det bra kommer vi att fortsätta lastbilen med tävlingarna.
Fröken Etti: Du kanske blir förvånad eftersom du inte ser mig mycket på emptees.com, men jag älskar den platsen … hela tävlingen som El Pres ser jag med nöje, de är bara så roliga!
6. Planerna för framtiden? Försök att hålla det kort, jag vet att några av oss vill veta var du vill tillbringa din semester och grejer, men när T-shirt-kampen går, vad kan vi förvänta oss?

EL PRES: Tja, det finns det gamla ordspråket “Du måste krypa innan du kan gå”. Jag ser oss i det stadium där vi kan hålla huvudet från att vingla runt … Jag pratar helt nyfödda spädbarnsstadier. De uppenbara planerna är flera mönster som skrivs ut varje vecka, större priser osv … men det kommer med tiden. Våra kortsiktiga planer är att växa vårt samhälle, få mycket fler besökare på webbplatsen och kontinuerligt pinga våra artister och fans om hur vi kan förbättra saker. Konstant förbättring är nyckeln … döda saker rör sig inte, och vi lever mycket!
Fröken Etti: Eftersom El Presidente mestadels täckte allt, kommer jag att svara på den här lite annorlunda. Jag är den otåliga av de två … från den allra första tävlingen ville jag snabbt skriva ut flera vinnare. Det är verkligen svårt att se den fantastiska talangen där ute och vara likgiltig om det. Jag inser att jag måste skynda mig långsamt, så under tiden kommer jag alltid att låta samhället veta hur mycket jag älskar deras arbete.
Det är allt som finns i den här intervjun, men innan jag tar min nådiga ledighet, borde jag nämna att jag gjorde det i de tio bästa “tungviktarna” för de två senaste tävlingarna och jag uppskattar verkligen hur dessa män vet hur de ska visa sin uppskattning för konstnären som deltar i sin tävling.
Tack för att du fick tid att svara på alla frågor, och tack för att du är fantastisk!

0/5 (0 recensioner)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *