Uncategorized

Vad är vektorgrafik?

Vi gillar det, vi producerar det, vi är det! Du hörde ofta oss prata om vektorkonst, tekniker om exakt hur du kan förbättra det, men du har aldrig hört oss prata om själva vektorn. Du kan säga att du inte kräver att du förstår denna elementära information, eftersom du troligen arbetar inom exakt samma område, men jag satsar, inte alla förstår vad vektorer är, liksom för den lilla kategorin, skulle jag vilja att ge en viss förklaring om termen.
Eller, om du vill ha det bättre, kanske vi också hänvisar till termen polygoner. Det är allt matematik, om du vill. Varför matematik? Sedan bakom scenen finns det några riktigt exakta ekvationer. Du behöver inte oroa dig för det, eftersom allt du ser kommer att vara bilderna. Det är ett måste att du förstår att vektorgrafikstilar är komplementära till rastergrafik, som är representationen av bilder som en rad pixlar. Vektorstilar är inte alltid lämpliga i grafikarbete.
Resultatet är vad du ser på vår webbplats: härliga bilder samt vektorgrafik.
Vektorgrafik Eftersom jag har undersökt ämnet i stor utsträckning bör detta vara den allra bästa betydelsen för vektorgrafik.
VektorSvectorsFlourish SetVectorsVectors
0/5 (0 recensioner)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *