Clothing Accessories

Fall Launch Haunted T-shirt Collection VI från SEVENTH.INK

Ny Halloween T-shirt-kollektion från sjunde bläck.
Sjunde bläck. är en man indiekläder/konstmärke som drivs av konstnären Matthew Johnson. Om du är i grafisk design, illustration och älskar att lägga allt det på dina kläder, måste du redan vara bekant med hans arbete. Om inte, låt mig dra dig ur din grotta och visa dig en av de många videor med arbetet med sjunde bläcket, nedan:

Ja, det är nivån på engagemang, talang och professionalism vi pratar om. Det är därför jag kommer till dig med några stora nyheter, om en ny höstlansering, signerad Matthew Johnson, precis i tid för den kommande Halloween.
Haunted Collection VI droppar den 8 oktober vid midnatt och du bör bli riktigt psykad om den, eftersom den kommer att innehålla artiklar med begränsad upplaga och de första 50 beställningarna kommer att få en gratis HCVI -dragkamping!

Det finns totalt fem mönster med ett sortiment av produkter för var och en från skjortor till tryck till klistermärken och mer. Några av artiklarna lyser i mörkret, och det finns till och med några nya typer av produkter som tryck med reflekterande folieelement.

Det kommer också att finnas 10 premiumboxuppsättningar tillgängliga och var och en kommer med följande:
Graverad svart trälåda
3 × 5 broderad lapp
Die Cut Pumpkin Sticker
Kiss Cut Sheet of Bats Stickers (8 klistermärken)
9 × 12 pumpa skärmtryck
Alla fyra skjortor från samlingen.

Berätta inte för mig att det här är inte en bra samling! Detta är vad T-shirtbloggar skapades för-för att främja denna typ av talang och kvalitet på både konst och kläder. bara fantastiskt!

0/5 (0 recensioner)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *