Clothing Accessories

Retro t -skjortor från Storbritannien

Det är dags att göra ett T -shirt -uttalande. Var du. Var fantastisk om att vara du. Bär retro t -skjortor! Bär det som om du äger det. Titta online på alla tillgängliga val, eller kanske göra din egen t -shirt -utskrift från online -retro uk grafik och bestäm sedan vem du är idag genom att kolla in gårdagens retro t -skjortor. Oavsett om du är i syrahusscenen på 80 -talet eller sexpistolerna på 70 -talet, eller något annat retro uk -uttalande från det förflutna, hittar du rätt retro t -skjortor för dig idag.
Original retro t -skjortor smiley t -shirt från 1988
Acid House var raseri 1988. Och Acid House var i retro även då de påverkades starkt av 1960 -talets psykedeliska rörelse. Var den som ska få tillbaka rörelsen om jag bara säger att jag kommer ihåg när. Var den som tar tillbaka 60 -talet och sedan 80 -talet. Vid den tiden undrade England: “Precis vad är Acid House?” Acid House -rörelsen var ett brittiskt svar på den nya musiken. Gör det “nytt” igen, bär en retro syra hus t -shirt. Berätta världen ”I Heart Acid House. På 1970- och 80 -talet var det lyckliga ansiktet associerat med dans- och musikscenen som dök upp under den tiden. Oroa dig inte. Var glad.
Original Sex Pistols T -shirt från 1976
Retro (original design) sexpistoler t -shirt från 1972
Om punkrock, eller alternativ rock är din sak, ta tillbaka känslan med sexpistoler retro t -skjortor. Sexpistolerna var avgörande för att initiera den här musiken i Storbritannien. Berätta för världen att du kommer ihåg Johnny Rotten och Sid Vicious. De var brittiska, men talade öppet mot en del brittons sociala överensstämmelse. Gör ditt eget uttalande. Köp sexpistoler retro t -skjortor. bära det stolt. “Gör den här T -tröjan mig att se brittisk ut?” Du behöver inte ens fråga dina vänner. Din T -shirt kommer att be dem om dig. Du kommer att älska vintage -utseendet. Och den coolaste utseendet på alla är den brittiska flaggan. Tid och din T -skjorta kan ta dig tillbaka till old school cool. Om någon börjar bli upprätt, påminn dem bara, “Frankie säger slappna av.” Bär skjortan. Ingen ytterligare förklaring nödvändig. Vara brittisk. Var lugn. Var sann. Var du med retro t -skjortor.
Fotoattribut till: Steve Collins

0/5 (0 recensioner)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *