Uncategorized

Veckans designer – Alisa alias Mikibith Art

Aldrig så bra akvarelldesign
Akvarell verkar vara ett ageless mönster som du kan se överallt i stilbranschen. Det är subtilt tillräckligt för att inte ta intresset bort från det centrala elementet, hur starkt som helst för att ge en välbehövlig struktur, som används för att lyfta fram delar av designen. Kunder såväl som illustratörer verkar gilla det så mycket att det finns otaliga sådana produkter som publiceras online. Men metoden är mycket mer utmanande än det verkar, att göra att något verkar orätt men ändå orört på exakt samma tid behöver snarare upplevelsen. Alisa alias Mikibithart på innovativ marknad är en sådan hängiven illustratör, som producerar en förtrollande värld av djur, karaktärer, naturaspekter samt strukturer som verkar hitta direkt ur en saga. Hon satte sig med oss ​​för en intervju och berättade mer om denna intressanta färdighet.
Oana: Berätta mer om din konst och stilbakgrund. Vad fick dig att bli designer?
ALISA: Jag är alltid i bläddring av faktiska koncept såväl som trender, men min föredragna är akvarellmetoden jag använde från 2008, när jag producerade min allra första akvarellkollektion “makroliljor” och sedan dess kan jag inte sluta arbeta med Aquarelle. Mina preferenser är blommiga teman, människor, roliga djur och naturliga färger. Jag gillar att blanda stilarna, använda vintage -element, grunge -strukturer samt sömlösa mönster. Jag är en omfattande konstnär?

Jag förstod alltid att jag bara kommer att arbeta med min konst och dra något underbart för alla som kräver min design … liksom nu finns det en fantastisk tid, där varje konstnär har så fantastiska verktyg, som digitala programvara. Jag slutade vara en designer av njutning och upptäckte min publik.
Oana: Exakt hur eller när började du illustrera på en expertnivå?
ALISA: Jag tror att det var en tid då jag upptäckte min stil men det var efter min långa erfarenhet av att skriva ut stilen för kunderna.
Oana: Var kommer din motivation ifrån?
ALISA: Från vad som helst omkring mig. Jag är ett stort fan av hela världen såväl som naturen … Jag bara online såväl som jobben produceras i mitt huvud, jag tittar bara på färger på löv såväl som blommor, djur såväl som himlen? Visst, jag tror alltid på stilen eftersom all den digitala konsten allra först måste vara i de industriella trenderna.
Oana: Exakt hur skulle du förklara din stil?
Alisa: «gjord med kärlek»

Oana: Vilka verktyg du använder? Går du 100% digitalt eller är det papper involverat?
ALISA: 80% Mina illustrationer är handritade, efter skannat samt transformerat i en digital stil som PNG eller PSD. Andra 20% är fotografering såväl som de digitala ritade eller collage.
Oana: Finns det något som du särskilt förhindrar att använda i dina illustrationer?
ALISA: Jag gillar inte säsongens semestertema.
Oana: Vad var det svåraste jobbet/illustrationen du någonsin har arbetat med?
ALISA: För mig är alla mina illustrationer inte svårt, eftersom jag gillar mitt jobb!

Oana: Kan du nämna några av dina föredragna stilar såväl som varför? (Personligt eller från andra designers)
ALISA: Det finns så många fantastiska jobb från andra artister! Jag tror att alla människor är fantastiska mästare! Vissa namn som dyker upp i mitt huvud är Cruzine Design, som används ut Media Co.
Oana: Någon typ av grafiska designers du beundrar?
Alisa: Lisa Glanz!
Oana: Någon typ av råd för någon som just börjar som illustratör/grafisk designer?
Alisa: Sluta aldrig lika bra som aldrig titta på andra, tro på dig själv såväl som arbete, arbete, arbete!

0/5 (0 recensioner)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *