Uncategorized

17 Värld Många kostsamma tilltalsprodukter som är flinch förtjänande

ser ut en överklagande finaste är en dröm som många kvinnor har. Även om att ha en speciell överklagandeproduktsortiment är mycket mer ett krav än avancerade nu, har kvinnor nu slutat vara mycket mer skeptiska till de produkter de använder. Vare sig det är från ett väletablerat kosmetiskt varumärke eller ett kommande, ett bara spenderar man om de är övertygade.

Medan många tror att stora överklageprodukter prissätts exorbitant såväl som att ingen skulle vilja investera i dem över oddsen, av detta skäl föreslår vi att du bläddrar innan du köper. Med ett motiv att tillhandahålla en kärna i den eleganta kostnadslistan över världens mycket kostsamma överklagandeprodukter har vi samlat en lista för våra kvinnor att titta på. Titta för att upptäcka exakt hur mycket du ska spara innan du får den drömöverklagande produkten du vill äga.

Lista över 17 kostsamma överklageprodukter:
Medan överklaganden i Arsenal FC Tröja listan inte påverkar snarare så mycket, är de de dyraste som du kan köpa idag. Bläddra med för att se de 17 många kostsamma överklageprodukter i världen!
1. Mycket kostsamt nagellack:
Azature Black Diamond Nail Polish är en fin modesmyckesaffär som gör denna världs mycket kostsamma nagellack, tillverkad med svarta diamanter.
Uppskattat pris: $ 250 000

Källa: shop.azature.com2. Mycket kostsam läppstift:
Kanebo Sensai Collection har den mest fantastiska röda läppstift på marknaden. Formeln härstammar från Japans koishimaru -siden såväl som andra komponenter som finns i Senegals herrlandslag i fotboll Tröja de astronomiskt prissatta hudvårdsprodukterna.
Uppskattat pris: $ 55,00

3. Mycket kostsam tandkräm:
Med tanke på att många av oss inte spenderar mycket mer än $ 5 på ett rör med tandkräm, verkar Theodent 300 Scientific Stamina Whitening Crystal Mint för $ 140 -röret ganska dyrt. Denna tandkräm består av patenterad sammansatt Rennou ™ och anges för att stimulera emaljtillväxt och bleka tänder med användning.
Uppskattat pris: $ 140,00

Uppskattat pris: $ 97,00
Källa: sisley-paris.com5. Mycket kostsamma parfum/parfym:
Världen är mycket kostsamma parfume är Jean Patou Happiness Baccarat Pure Parfum. Det är formulerat med över 10 000 blommor, som skördas under en två veckors period i den franska rivieran. Doften är den extraherade från den därför gör den till ett slag.
Uppskattat pris: 2 370 $
Källa: jeanpatouperfumes.blogspot.com6. Mycket kostsamt ansiktserum:
Natura Bissé Diamond Life Infusion Serum formuleras av det spanska överklagande varumärket Natura Bissé. Det kan ge en omedelbar lyftpåverkan som omdefinierar dina ansiktskonturer.
Uppskattat pris: $ 610

7. Mycket kostsam fuktgivande grädde:
La Mer Crème de la mer fuktgivande grädde är en näringsrik formel berikad med fermenterad havsskott. Dr. Max Huber producerade denna extremt kostsamma kräm för att läka hans hud efter ett hemskt experiment som lämnade hans hud bränd. Hans hud botade ändå, men kostnaden för produkten förblir lika hög.
Uppskattat pris: $ 2 735

8. Mycket kostsam rynkkräm:
3Lab otroligt grädde minskar utseendet på fina linjer, rynkor och åldrande. Krämresultaten är ganska omedelbara. De 50 exotiska komponenterna som används i produkten är orsaken till produktens branta prissättning.
Uppskattat pris: $ 900
Källa: 3lab.com9. Mycket kostsam hudbehandling:
Guerlain Orchidée Impériale Black Treatment säkerställer att han har olika typer av hudproblem. Det föreslås användas för hudbehandling bara två gånger om året.
Uppskattat pris: 1 750 $

10. Mycket kostsamt avtal med grädde:
Clé de Peau Beauté Syractif Intensive Cream består av retinol ess, miljövänligt te, liksom vitamin E. Alla dessa komponenter upptäcks i alla apoteksmärken. Men vi lämnas och undrar vad prissättningen på $ 1000 har att göra med varumärket eller med kvaliteten?
Uppskattat pris: 1 000 dollar
Källa: cledepeaubeaute.com [SC: MediaD]
11. Mycket kostsamt hårborste:
Den handgjorda variationen av hårborstar från Mason Pearson-hårborstar prissätts från $ 150-315. Ingen skulle vilja ha en dålig hårdag och behålla den typen av kostnadsmärke.
Uppskattat pris: $ 150-300

12. Många kostsamma falska fransar:
Den konstgjorda ögonfransverksamheten KRE-at vädjan guld samt diamant falska ögonfransar har två kostsamma par-en med diamanter såväl som 18 karat guld samt det andra med 24 karat hantverkare folierade guld accenter. Dessa ögonfransar tillverkas enbart för Olympique Marseille Tröja barneys i New York.
Uppskattat pris: 1 350 $
Källa: KreatBeauty.com13. Mycket kostsamma ansiktsmask:
Den Kalifornien-baserade Adore Cosmetics Golden Touch Facial Mask har producerat den mest extrema arkmasken i världen. Det inkluderar en kostnads Identifiering av $ 3 300 såväl som har återställande kraft av rent guld för att fylla på din hud.
Uppskattat pris: $ 3 300
Källa: adorecosmetics.com14. Mycket kostsam grund:
La Prairie Skin Caviar concealer såväl som Foundation är en naturlig formel som är infunderad med kaviar. Det är förstått för att behandla acnesnull

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *