Clothing Accessories

Free Minds-Arabian Plaggs Line med All-Over Prints

Free Minds Plagglinje
Free Minds grundades av en ung Bahraini -entreprenör och är en plagglinje som fokuserar för att tillhandahålla uttrycksfulla såväl som höga mönster, som manifesterar sig från arabisk kultur. Varumärket är dedikerat för att producera de allra bästa högkvalitativa plagg. De vill säkerställa övergripande klientkomfort samt produkthållbarhet. Det är uppfriskande att se att de främjar en öppensinnad arabisk rörelse. Detta formas av den nya generationen, en som är fast besluten att avslöja unikhet och originalidéer.
TEE-skjortorna är tillverkade med högkvalitativ, 100% snurrad polyester. Det ger utseendet såväl som känslan av bomull med fördelarna med polyester. Den sublimeringsteknik som används för att skriva ut dessa tee -skjortor kan lämna några små, obemärkt områden (som under armhålan) otryckt. Detta är ett typiskt resultat för att bevara den största kvaliteten över hela utskriften.
Deras signaturtryck erbjuds på T-shirts, jackor, tröjor och hattar. Kostnaderna är lite lika höga för min smak, men om du har en massa full av pengar som ligger runt, vänligen gräva in!
Idrottssamlingen

Facebook -sida för gratis sinnesplagglinje

0/5 (0 recensioner)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *