Clothing Accessories

Vardagliga objekt som illustreras av Heng Swee Lim

Om detta är ytterligare en grov måndag, kommer denna bedårande pun -illustrationer som utvecklats av Heng Swee Lim lyser upp din dag. Konstnären namngav också Ilovedoodle för att ge liv till lite obetydliga föremål som vi stöter på varje dag. Hans glada bitar karaktärer gör observationer om livet i allmänhet. Med utnyttjandet av dubbelt innebär han hanter för att producera roliga illustrationer som bara kommer att påverka dig att förbli positiv.
Lim Heng Swee alias Ilovedoodle är en illustratör samt grafisk designer baserad i Kuala Lumpur, Malaysia. Hans mantra är ”doodling a leende”, som syftar till att få människor att le mycket mer i deras dagliga liv. Även om du kanske aldrig har hört talas om honom är han verkligen en produktiv konstnär. Några av hans illustrationer har använts av välkända märken som Gap, Nike, Threadless etc. … Hans arbete har publicerats samt visas i många världsomspännande tidskrifter samt stilbloggar som IDN (International Style Network), besökare Digest, M Le Weekend Magazine of Le Monde (Frankrikes ledande tidning), Swissmiss såväl som etc. Han började producera dessa bitillustrationer för 5 år tillbaka såväl som människor har noterat för då. Han har 80 000 fans som följer sina bloggar såväl som webbplatser för sociala nätverk.
Hans konstverk är en av de bästsäljarna på Etsy såväl som du på samma sätt kan upptäcka hans verk på hans officiella webbplats här.
Pun Illustrationer av dagliga föremål av Ilovedoodle

0/5 (0 recensioner)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *