Uncategorized

Hur man ser elegant men ändå bekväm ut

< >

Handla utseendet

Det finns många platser och tillfällen där vi vill se bekväma och eleganta ut samtidigt. Några av dessa tillfällen eller platser kan vara på jobbet, tillbringa tid med barn, semesterfirande eller gå ut för ett avslappnat evenemang som att njuta av drycker med vänner efter jobbet. Det är därför det är viktigt att ha bekväma kläder som ser ut och känns bra oavsett tillfälle.
När vi går in i den glada säsongen är det min önskan att hitta de kläder som har en söt plats mellan avslappnad, bekväm och elegant för olika tillfällen. Som en arbetande mamma till två önskar jag den outfit som jag enkelt och bekvämt kan bära från arbete till att spendera tid med barnen och hålla familj och vänner under semestern och därefter. Och M.M.Lafleurs “Ring It in” -kollektion gör det för mig. Dessa stycken är utvecklade för en säsong av firande – hur det än ser ut för dig. Varje bit från samlingen kommer att spela bra med föremål som du redan har i din garderob och kvaliteten är fantastisk. Jag älskar att bitarna är utvecklade med tröst i åtanke men ändå polerade vilket är vad jag behöver nu när jag balanserar mitt arbete och liv kräver.
Använd min kod “Jadore15”, för att ta 15% rabatt på ditt första fullprissatta köp på M.M.LaFleur. Det är giltigt fram till 12/31/21.

< >

< >

Jag är säker på att många av er är tillbaka på jobbet fysiskt men det finns fortfarande vissa människor som fortfarande arbetar hemifrån som jag själv. Under det senaste året har arbetskläder för mig och några många andra genomgått en ganska omvandling. Vi befann oss att välja bekväma klänningar, loungewear-uppsättningar, blanda och matcha stickade separata och sedan förstå när vi skulle byta det för ”affärsanpassad” outfit för zoomsamtal och möten. Med M.M.Lafleur känner jag inte behovet av att göra en plötslig förändring i min outfit. Deras bitar är inte bara företagets lämpliga, de är också bekväma och kan förvandlas för att passa alla inställningar och tillfällen. Om du undrar hur du ser elegant men ändå bekväm den här högsäsongen och utöver kolla in dessa utseende som jag utformade med bitar från M.M.Lafleur – bra för att hoppa från mammaansvar till zoommöten. Oavsett vad din arbetsmiljö är, bör du klä upp sig för arbete vara bekväm men ändå chic. Vem vill inte se bra ut för jobbet? Vi kan ta vårt arbete på allvar, men aldrig oss själva.

I dagens inlägg kommer jag att visa dig olika sätt du kan klä dig för arbete oavsett om du arbetar hemifrån eller fysiskt på kontoret. Dessa utseende kan också bäras från arbete till att spendera tid med barnen. Jag har satt ihop en lista med bekväma kläder som du kan bära när som helst, för vad som helst som kommer upp.
Om ditt huvudmål ser bekväm men ändå trendig för en fest eller väljer dina barn och spenderar tid med dem, kommer denna cami i mynta (kommer i andra färger) med denna kashmirjoggare att göra det åt dig. Du kan slutföra utseendet med en frodig Snyder -jacka och en par sneakers för komfort samtidigt som du fortfarande gör att du kan se trendig ut!

< >

Handla utseendet

< >

< >

För en chic men ändå enkel arbetsdräkt, börja ditt utseende genom att välja en bekväm stretchig curiebyxor och sedan koppla ihop den med en pullover silktröja topp och jacka eller kamel blazer. Du kan utrusta denna outfit med ett solbrunt bälte för att slutföra ensemblen. Du kan para denna outfit med sneakers för en mycket mer avslappnad look eller bruna pumpar för det eleganta utseendet.
Dessa kläder är av alla från M.M.Lafleur från deras semesterkollektion “Ring It In.” Använd min kod “Jadore15”, för att ta 15% rabatt på ditt första fulla pris på M.M.LaFleur för dig själv eller som en gåva till någon speciell, och den är giltig till 12/31/21.
Så nästa gång du känner för att bli bekväm men inte vill äventyra i stil, kom ihåg dessa tips. Sanningen är att bekväma kläder också kan vara trendiga; det beror bara pånull

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *