Clothing Accessories

P & Co -kläder

Det finns tre saker som varumärket P & CO baserar deras mönster på: liv, stil och elegans. Livet är en ständig inspiration för alla, men metoden för att bearbeta skiljer sig avsevärt från person till person. Stilen för P & Co är klassisk, skarp och fokuserad på minimalistiska detaljer. Och elegansen, som är mycket underskattad idag, går hand i hand med enkelhet men framhävs av exekvering och kvalitet.
Var och en av dessa aspekter är grundligt införlivade i designen som hjälper dem att sticker ut och slutför en samling som förbinder konventionellt med den populära, eftertraktade av alla streetwear -varumärken.
Ägarna är stolta över att de skapar en T-shirtlinje som är bärbar, funktionell och intressant. De har verkligen en enastående lookbook, och alla bilder med deras t-shirts är plats på! Ta en titt och låt mig veta din åsikt.
Peacocklse Cross Teeblood är tjockare än Watera Fearful Thingp & Co Logop & Co Script Trademarkp & Co Trademarkp & Co TrademarkButterFlytropical Birdp & Co White Polo Facebook och Twitter

0/5 (0 recensioner)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *