Uncategorized

3 Anpassade justeringar för att göra dina yogabyxor sommartidsvänliga!

3 Anpassade justeringar för att göra dina yogabyxor sommartidsvänliga!
27/05/2019, publicerad av Alanic Global
Erbjuder du en hel del yogabyxor i din butik?

Tja, för att saker ska ta upp takt kräver du att upp ditt Yoga Pants -spel ytterligare. Men vilka anpassningar som sannolikt kommer att fungera under den kommande säsongen?

I den här bloggen kommer vi att titta på tre anpassade justeringar som du kan implementera i din samling med hjälp från en av de bästa anpassade yogapåsarna. Vill du upptäcka vad dessa är?

Låt oss ta en titt nu:
1. Ventilation från passformiga mönster
Om du ska göra dina nya yogabyxor mer sommartid, är ventilation kravet på timmen. Tack vare Fit Together -mönster kan ventilation hamna snabbt uppnå såväl som dina kunder kommer att få möjligheten att göra yogisk andning i andningsbara byxor.

Yoga byxor som kommer utan någon typ av typ av ventilation kan vanligtvis känna klaustrofobiska, särskilt om de inte är bra vid svetthantering.
2. Sömlösa leggings för en mer hållbar yttre
En av de många saker som inkluderar sömlösa leggings är en hållbar yttre, en utmärkt passform, samt ett stilmönster som inte kan matchas av andra leggingsyper. Sömlösa leggings är verkligen ett av de allra bästa alternativen på marknaden just nu.

Att få dina kunder de allra bästa varianterna av sömlösa leggings av Top Yoga Pants -tillverkare kommer att bli den typ av belöning de vill ha.
3. Max Stretch är alltid nyckeln
Bland dess främsta egenskaper förstås yogapåsar mest för sin häpnadsväckande sträcka och det är ett verktyg som kan förbättras idag – särskilt om du ännu inte har uppgraderat till den allra bästa typen av tillverkare.

Mikrofiber eller organiskt material när det är helt blandat med Elastane kan ge denna typ av inverkan på din yogabyxor.

Nu när du har räknat ut vad som är de tre anpassade justeringarna som kan få ut det mesta av dina yogabyxor, vad väntar du fortfarande på!

Taggar:
Anpassade yogabyxor
Anpassade yogabyxor tillverkare
Anpassade yoga byxor tillverkare USA
Yoga byxor tillverkare

0 0 röster
Artikelvärde

Logga in

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

0 kommentarer

Inline feedback
Visa alla kommentarer

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *